Teatteri Totti on kutsunut Ruotsista Tyst Teaterin tuottaman vierailunäytöksen, Superhjältar (Supersankarit), esitetään Valkeassa talossa, (os. Ilkantie 4, Helsinki) lauantaina 3.11.2018 klo 18.00.

Esityskielinä on ruotsalainen viittomakieli ja ruotsi, mutta esitys sisältää paljon kehollista ilmaisua ja visuaalisia viittomia sekä jonkin verran suomalaista viittomakieltä.

Esityksen kesto n. 1 ilman väliaikaa.

Lippuvarauksia voi tehdä ennakkoon sähköpostissa info@teatteritotti.fi ja liput voi lunastaa maksamalla Teatteri Totin tillle. Lippuja myydään ovella 1 h ennen esitystä, mikäli vielä on vapaita paikkoja. Suosittelemme ennakkovarauksia ja –maksuja.

Esityksessä nähdään neljä supersankaria, jotka käyvät lukion samaa luokkaa. Heidän on opittava käsittelemään supersankarin voimia, koska he ovat huolissaan kotitehtävistä, identiteetistä ja ystävyydestä. Nähdään myös minkälaisia tunteita, rakkautta, kateutta ja ristiriitoja on supersankareilla. Katsojille saavat pohtia kuka on todella super sankari ja kirottu sankari. Suomessakin tuttuja näyttelijöitä ovat Dawn Jani Birley ja Aino Hakala sekä suomalainen Tanja Honkanen on suunnitellut esiintyjien asusteet ja näyttämölavasteet.

Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Filip Burman.

Näytelmästä saa ruotsinkielistä lisätietoa: https://tystteater.riksteatern.se/superhjaltar/

Superhjältar 3.11 klo 18.00 Valkea Talo

Liput: 20,- / 15,- lippuvaraukset info@teatteritotti.fi liput ovelta 1 h ennen esitystä.

Otsikkokuvassa esiintyjät ovat vasemmalta Tommy Rangsjö, Aino Hakala, Dawn Jani Birley ja
Amina Ouahid. Kuva: Urban Jörén