Hei kaikille!

Vuosi 2017 on Teatteri Totin 30-vuotisjuhlavuosi ja tämän virstanpylvään kunniaksi Totilta on tulossa kaksi isoa tuotantoa ja Pi! – viittomakielinen expo syksyllä 2017.

Syyskuussa Teatteri Totti tuo Helsinkiin pohjoismaisten viittomakielisten teattereiden ainutlaatuisen yhteistyön; Federico Garcia Lorcan Bernardan talon. Lipunmyynti on jo aloitettu osoitteessa www.tiketti.fi, tästä tiedotetaan kotisivuillamme, Facebook-sivuilla, Twitterissä ja teatteritekstarilla.

Tämän lisäksi Teatteri Totti tuottaa oman näytelmän Carl Oscar Malmista,näytelmän nimeltä Tiennäyttäjä tähtien joukossa,  juhlistaakseen hänen elämäänsä ja työtään suomalaisen viittomakielen uranuurtajana. Näytelmä esitetään 11.-14. lokakuuta Helsingissä, Malmitalolla ja 20.lokakuuta Vaasan Vaahterasalissa, sekä 21. lokakuuta Turun Aurinkobaletissa.
Lipunmyynti alkaa 1.syyskuuta. Tiedustelut tuottaja Leila Reinikalta sähköpostilla: leila.reinikka@teatteritotti.fi

Lokakuussa järjestämme myös erityisen viittomakielisen juhlatapahtuman nimeltä Helsingissä Malmitalolla, johon kutsutaan asiantuntijoita keskustelemaan viittomakielestä ja kuurojen kokemuksista, sekä mukavaa tapahtumaa lapsille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Tiedotamme tarkemmin tapahtuman sisällöstä, kun kaikki aikataulut ovat varmistuneet!