Verkostotapaaminen 28.10.

Teatteri Totti järjestää viittomakielisestä kulttuuritoiminnasta ja vaikuttamistyöstä kiinnostuneille avoimen verkostotapaamisen pe 28.10. klo 13.00–16.30 Valkeassa talossa osoitteessa Ilkantie 4, Helsinki.

Teatteri Totilla on takanaan pitkä taival, ja nyt lokakuussa täyteen tulee 35 vuotta! Näiden vuosien aikana teatteritoiminnassa on ollut mukana lukusia erilaisia toimijoita ja kulttuurivaikuttajia.

Verkostotapaamisessa tavoitteena on luoda rakentavaa kulttuurikeskustelua ja keskustella viittomakielisessä teatteri- ja kulttuuritoiminnassa ilmenevästä tasa-arvosta, yhdenvertaisuudesta
ja saavutettavuudesta sekä taiteilijoiden elämäntilanteesta.

Verkostotapaamisessa on kaksi luennoitsijaa, joista toinen on Riksteatern Crean johtaja Mindy Drapsa Ruotsista. Hän kertoo taiteilijoiden uramahdollisuuksista työelämässä ja siitä, miten sitä voidaan tukea. CinéSourdsin johtaja David De Keyzer Ranskasta puolestaan kertoo taiteilijoiden saavutettavuudesta ja yhdenvertaisuudesta. Luennot ovat vuorovaikutteisia tilaisuuksia, joissa keskustellaan yhdessä omista kokemuksistamme ja ajatuksistamme.

Tasa-arvoaktiivistina tunnettu Tiina Van Hoorebeke vetää keskustelua, jossa pohditaan yhdessä onko taiteella rajoja ja miten taide määritellään.

Ohjelmassa on tiedossa myös lyhyitä esityksiä sekä tietysti kakkukahvit.

Osallistumismaksu on 10 euroa, ja lippuja voi ostaa Teatteri Totin sivuilla olevasta verkkokaupasta.

Verkostotapaamisessa käytettävät kielet: suomalainen viittomakieli, kansainvälinen viittominen ja suomi.

Tervetuloa!